A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Прощання з початковою школою

Перший шкільний випускний бал відлунав і для учнів 4-А класу. Як одна прекрасна мить пролетіли 4 роки навчання в початкових класах. За цей час школа для дітлахів стала другою домівкою. Вони підросли, змужніли, помудрішали. Не можна сказати, що дитинство закінчується, проте нинішній день проводить невидиму межу між дитинством та юністю.

21:00 27.06.2023

Випускний -2023

За порогом доросле життя і шляхи в нім бувають  складними, тож тепер кожен з нас хай бере у долоні свій час. У дитинстві ми всі були справді в цій школі щасливі, а сьогодні луна незабутній, прощальний наш вальс...

13:53 26.06.2023

Останній урок у 4-А класі

31.05.2023... Початкова школа залишається в минулому... Останній урок четвертокласників, знайомство з новим класним керівником... Зустрічай нас, старша школо!

12:00 26.06.2023

"Веселка"- день за днем"

Швидко промайнули дні перебування в пришкільному таборі "Веселка". Плануючи дозвілля, вихователі та організатори проводили різноманітні свята, веселі старти, ігрові конкурси та цікаві екскурсії. Кожен день був емоційно насиченим,  веселим, корисним, яскравим. Табірна зміна закінчується, а приємні спогади залишаться у дитячих серцях назавжди!

14:29 20.06.2023

Смачно та корисно у "Веселці"

Дякуємо працівникам харчоблоку за апетитні сніданки та обіди у пришкільному таборі відпочинку " Веселка"!

10:12 20.06.2023

День руханок у "Веселці"

Максимум позитиву та емоційного заряду отримали діти сьогодні у пришкільному таборі. Всі змагалися за титул найкращого танцювального загону. Єдине, що було потрібно- це гарний настрій та бажання провести час з користю.

12:53 19.06.2023

День правових знань у "Веселці"

Сьогодні до закладу освіти завітали представники поліції: поліцейський офіцер громади Юрій Борсук, інспектори ювенальної превенції Прилуцього РВП ГУНП в Чернігівській облісті: Яна Малащук та Тетяна Кузьменко. Темою пізнавального заходу стали правопорядок у суспільстві та безпека на дорозі. Діти ознайомилися з  інформацією та легко її засвоїли.

14:50 16.06.2023

«Хто зверху?» у пришкільному таборі "Веселка"

 Сьогдні у пришкільному таборі "Веселка" визначали хто ж все-таки кмітливіший, вправніший та крутіший? Хлопці чи дівчата ?Запеклий гендерний батл завершився, проте всі знають, що усі діти нашого табору кмітливі та вправні! 

17:10 15.06.2023

День пожежної безпеки

Вогонь здавна став надійним помічником у житті людей. Але  необережне поводження з ним може призвести до пожежі. Саме тому з метою навчання дітей правилам пожежної безпеки та дотримання їх у повсякденному житті, виховання розуміння тяжких наслідків через порушення правил пожежної безпеки, навчання діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях сьогодні в  пришкільному таборі "Веселка" був проведений день протипожежної безпеки. Діти отримали знання про те, якою має бути поведінка під час пожежі, щоб уникнути нещасних випадків.

14:18 15.06.2023

День караоке у "Веселці"

Музика давно є невід'ємною супутницею нашого життя, тому сьогодні в таборі лунало караоке. Діти побували в ролі зірок та отримали задоволення взявши участь у співочих конкурсах.

15:20 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень