A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо учасників ІV eтапу L Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії!

25 квітня 2023 року розпочався ІV етап L (ювілейної) Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Олімпіада проводиться в змішаній (очній та дистанційній) формі з використанням сервісів Zoom, HUMAN, Google Meet.

15:00 26.04.2023

День пам’яті Чорнобильської трагедії

Чорнобильська катастрофа – екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року, розташованої на території України. Руйнування мало вибуховий характер, реактор був повністю зруйнований і в довкілля викинуто велику кількість радіоактивних речовин.

10:12 26.04.2023

Зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС

В історії нашого народу є чимало скорботних дат, які донині пронизують серця гострим болем. Однією з таких є 26 квітня… Ця дата надовго залишиться в пам’яті людства. Аварія на ЧАЕС стала новою точкою відліку в історії атомної енергетики, вона показала, наскільки страшною і непідвладною може бути сила атома, над яким втратили контроль, як важко виправити ситуацію.

16:37 25.04.2023

Тиждень психології

З 17 по 21 квітня психологічною службою  нашого  закладу освіти  проведено Тиждень психології з метою оптимізації освітнього процесу, збагачення знань учнів про внутрішній світ власної особистості та особистостей інших людей, формування прагнення учнів до самопізнання, розкриття творчого потенціалу, створення позитивного емоційного настрою, пропаганди навичок конструктивного спілкування, здорового способу життя та розвитку життєвої компетентності учнів. Здобувачі освіти мали змогу взяти участь в психологічних акціях: "Веселка мого настрою", "Я хочу, щоб у школі...", "Паркан відвертості". Також із дітьми  проведено  розвиваючі ігри та заняття з елементами тренінгу. Тиждень психології - це завжди свято, марафон спілкування, яскраві події, іноді незабутні враження та відкриття нового в собі.

08:27 25.04.2023

Клименко Ірина- кандидат у Президенти країни "Лідер"

Активна та креативна,творча, дружелюбна Клименко Ірина, учениця 8 класу. Має хорошу уяву та гарне почуття стилю. Доброзичлива, цілеспрямована, працьовита. До всіх доручень підходить із відповідальністю, має багато однодумців.

09:00 24.04.2023

Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти

Важливою складовою комплексної програми пошуку, навчання, виховання інтелектуально обдарованих дітей та молоді є їх участь в учнівських олімпіадах із навчальних предметів.

09:26 20.04.2023

Зєвако Інна- кандидат у Президенти країни "Лідер"

Активна та креативна, комунікабельна, дружелюбна, відкрита новим ідеям Інна Зєвако, учениця 10 класу. Має хорошу уяву та гарне почуття гумору. Досягла значних успіхів у навчанні та не хоче зупинятися на досягнутому. До всіх доручень підходить з відповідальністю,а кожне завдання викликає потік неймовірних та цікавих ідей. 

09:00 20.04.2023

Цікава зустріч

Дізнатися про події з вуст військового завжди цікаво та повчально.Тимченко Діма, перебуваючи у 10-денній відпустці, зустрівся з учнями свого закладу освіти, відповів на численні запитання та поділився набутим досвідом.Бажаємо нашому випускникові якнайшвидше повернутися додому з Перемогою!

09:31 19.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень