A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

День пам’яті захисників України

29 серпня, відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. Учні нашого ліцею вшанували пам'ять Бугайова Юрія та Ворошова Володимира, які відали своє життя, захищаючи нас від ворога. Низький уклін!!!

10:07 29.08.2024

З  Днем Державного Прапора, Україно! 

З  Днем Державного Прапора, Україно! Це символ свободи, незалежності й незламної сили нації. Сьогодні синьо-жовтий стяг набув особливого значення, бо окроплений кров’ю українських воїнів і є свідком їх незліченних подвигів. Прапор – в наших серцях, наша гідність, боротьба, Перемога!

09:16 23.08.2024

Долаємо освітні втрати

Коли магія зустрічається з математикою, читанням та письмом - народжується програма “КЕЧ”!  Однією з унікальних її складових є використання формату навчання через гру. Він допомагає краще засвоювати матеріал і будувати асоціації, які сприяють розвитку пам’яті. 26 опорних шкіл Чернігівської, Житомирської та Київської областей визначені для участі у пілотному проєкті щодо подолання освітніх втрат, який реалізується за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine. Наш освітніх заклад теж ввійшов до закладів реалізації даного проєкту. Вихованці початкових класів уже відвідують табір, у якому вчителі допомагають заповнити прогалини у навичках читання, письма та лічби. Піднімаємо рівень знань разом!

11:37 07.08.2024

Конкурс руханок

За час перебування в таборі наші вихованці вивчили чимало нових руханок. І сьогодні у дітей була змога продемонструвати друзям улюблені. Діти старанно, синхронно відтворювали рухи і "запалювали" глядачів своєю енергійністю

11:27 20.06.2024

Конкурс малюнків долоньками

Малюнки можуть бути виконані різними техніками. Сьогодні діти створювали їх без пензля, долоньками. Нехай же дитячі долоні творять прекрасне під мирним небом України 

10:46 20.06.2024

Пізнаємо свій край

Багато талановитих особистостей навчаються в нашому закладі.  Дзюба Альбіна - одна з них. Проба пензля переросла в надзвичайні картини, а сьогодні в неї - перша проба кінематографа. Цікаві кадри подорожі з однокласниками до с. Красляни талановита дівчина  втілила у своєму першому відео. Тож бажаємо успіхів у  кінематографічній сфері!

12:57 19.06.2024

Спортивна розвага Квест "У пошуках дитячих мрій. З Україною у серці" "

Організація квесту для початкової школи - дуже цікава та захоплювальна діяльність. Сьогодні цю розвагу для наших вихованців підготував центр дитячої та юнацької творчості.  Діти охоче розгадували  загадки, щоб першими дійти до фінішу та отримати приз. У квесті було багато фізичної активності, що сприяє здоровому способу життя, адже вихованці бігали, стрибали, шукати станції в різних місцях. Дітлахи відчули справжній дух пригоди та отримали нові враження. 

13:44 18.06.2024

Караоке у "Веселці"

Караоке для дітей - це розвага, яка піднімає настрій, чудовий спосіб розважити малечу та розвинути їх творчість, самовираження, вокальні навички, відчути радість від музики. 

17:01 17.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень