A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Нормативне регулювання

Постанова Кабінету Міністрів України № 305 від 24.03.2021 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

Постанова Кабінету Міністрів України № 896 від 31.10.2018 "Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"

Закон України № 2042 (редакція від 20.06.2023 на підставі 3221-ІХ) "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, ветеринарну медицину та благополуччя..."

Закон України № 771 (редакція від від 26.10.2023, підстава - 3221-IX) "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" 

Закон України № 2639-VІІІ (редакція від 23.11.2023, підстава - 3193-IX)  "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"

Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України № 2347  від 17.11.2020 із змінами від 01.12.2020 "Про затверлження методичних настанов щодо розроблення, запровадження і використання постійно діючих процедур , які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів по контролю у критичних точках в закладах освіти"

Наказ Мінекономіки № 2532 від 03.12.2020 "Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти"

Наказ Мінекономіки № 2208 від 30.10.2020 "Про затвердження Методології особливостей здійснення закупівель у сфері організауції харчування у закладах освіти"

Наказ МОЗ України № 2205 від 25.09.2020 "Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти" (харчування - розділ VI, VIII та додатки)

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 "Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України  446 від 08.08.2019 "Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР"

Наказ Міністерства економіки України №143-22 від 21.01.2022 "Про затвердження форм актів, складених за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин та інших форм розпорядчих документів"

Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України № 2347 від 17.11.2020 "Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти"

Рекомендований перелік питань для проведення операторами ринку самостійної перевірки впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР у школах та дошкільних навчальних закладах

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень