A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день піци

Щороку 9 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день піци – свято, яке об'єднує людей навколо шматочка універсальної кулінарної насолоди. Піца, з її смаком та ароматом, завжди здатна розчулити серця та задовольнити найвибагливіший смак. Незважаючи на те, що ця страва є італійською, нею захоплюються і в інших країнах.

09:05 09.02.2024

Пам'ятаємо Героїв Крут

29 січня, у день, коли більше 300 студентів ціною власного життя зупинили більшовицький наступ, в Україні вшановують пам'ять Героїв Крут. Інформаційну лінійку для учнів 8-9 і 10-11 класів провели учителі історії О.Я.Демиденко та Т.М. Хотіна. Здобувачі освіти мали змогу переглянути літературу й інформаційні матеріали, зібрані бібліотекарем О.М.Майстренко. Цінуємо подвиг кожного. Вшановуємо пам'ять героів, загиблих під Крутами. Пам'ятаємо тих, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежну Україну.

15:48 29.01.2024

Україна- наш дім, нам добре жити в нім!

Україна - вільна та незалежна. Перед усім світом постала держава з давньою славною історією, оригінальною духовною культурою, зі своїми символами, мовою, чесними, працьовитими, миролюбними людьми – українським народом.  У житті кожної держави є події й роки, які назавжди в пам'яті. В історії України теж є дати й імена, що перед усім світом засвідчили її велич та прагнення українського народу до вільного, щасливого, демократичного життя. Однією з таких дат є День Соборності України. Тож учні 6 класів, разом із класними керівниками Валентиною Анатоліївною П’ятницею та Ольгою Віталіївною Виноградською, в ході заходу декламували вірші, співали українські пісні, згадували національні традиції, використовували реманент української культури. Ми горді тим, що ми українці! Пишаємося, що ніколи не поневолювали інші народи, не вели загарбницькі війни, а лише захищали і захищаємо себе від близьких і далеких сусідів. І наша єдність - нездоланна, бо в нас тече козацька кров. За стільки літ нас не здолали, а, отже, вистоїмо знов!

17:40 26.01.2024

Україна - єдина!

Єдність – це те, що дозволяє нам, українцям, зміцнювати суспільство, державу. Чим більшою буде єдність, тим швидше настане Перемога!

13:29 22.01.2024

У пошуках новорічної зірки

Незабаром настане новий, невідомий, сповнений надії 2024 рік. Вихованці нашого освітнього закладу бажають усім щастя, миру та успіху. Нехай в новому році всіх чекають тільки радісні та світлі події і, нарешті, здійсниться найбільша мрія кожного! Все буде Україна!

15:49 29.12.2023

Одного разу під Новий рік...

Дорослі діти також чекають новорічних див, чудес, здійснення найзаповітніших мрій і бажань. Нехай же рік Зеленого дерев’яного дракона здійснить заповітну мрію кожного українця та буде переможним!

12:42 29.12.2023

Безпечні зимові канікули - запорука вдалого відпочинку!

Канікули - це пора дитячої радості, а також, на жаль, різних небезпек, пов'язаних із перебуванням дітей вдома, на вулиці здебільшого без належного догляду батьків. Тому рятувальники Чернігівщини звертаються до батьків із прохання подбати про захист своїх дітей. Зокрема: 

12:40 27.12.2023

Новорічна казка

Новорічні свята молодші школярі завжди сприймають як години чарівних перетворень, пустощів, розваг і виконання заповітних мрій. Тож нехай енергія чарівності та магії наповнює життя кожного не лише в новорічні дні, а новий, 2024 рік, принесе Перемогу та мир у кожну родину!

12:54 26.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень