A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Коляда для ЗСУ

Після дня зимового сонцестояння, починаючи з 25 грудня, день стає довший - народжується новий рік, нове сонце, Коляда. Тому діти нашого закладу освіти з різдвяним вертепом завітали до установ селища,  бажали Перемоги, розквіту України, щасливого та багатого року, дитячого сміху в теплих, сонячних домівках, розуміючи, що суть Різдва не в  даті, а в народженні нового року і пам'яті свого роду. ЗСУ навіть справжнє Різдво назад відвоювали, тож ми впевнені, що й Перемогу України вони також здобудуть! А кошти, отримані під час колядування, допоможуть наблизити Перемогу!

12:49 25.12.2023

Різдвяні подарунки для дітей із Костянтинівки

Підтримка мирного населення прифронтових містечок не менш важлива, ніж допомога військовим. Тому напередодні Різдва вихованці закладу долучилися до акції благодійної організації пекарів зі столиці "300 подарунків у Костянтинівку". Передавали одяг, взуття, канцелярське приладдя. Сподіваємось, що ці речі подарували святкове диво, яке ми в силі створити разом.

14:09 22.12.2023

Замовлення посібників для учнів 1 класу

Від підручників — звичайних і стандартних засобів освіти — значною мірою залежать знання дітей, тож робимо замовлення посібників, розвиваємось і допомагаємо один одному, особливо в цей складний для всіх час.

12:45 22.12.2023

Всеукраїнська шкільна ліга «Пліч-о-пліч»

Рух є важливим чинником формування здорової особистості. Тож фізичну активність здобувачів освіти у закладі та за його межами завжди стимулюємо й підтримуємо. Вихованців залучено до різних спортивних заходів. Всеукраїнська шкільна ліга «Пліч-о-пліч» об’єднала команди для участі у змаганнях із різних видів спорту: футзалу (учні 4-6 класів), баскетболу (8-9), волейболу (7-9). Змагання проведено з урахуванням безпекових умов для відбору дітей у збірні команди закладу освіти та подальшої участі в другому етапі змагань. І, звичайно, для корисного проведення часу після навчання. 

10:58 22.12.2023

Бути щедрими на добро

Передноворічні дні приносять відчуття казки та дива, завжди бажані для дітлахів. Щороку небайдужі люди дарують радість дітям, які живуть спільною родиною дитячого будинку й найбільше потребують уваги та допомоги. Святкові подарунки для вихованців Яблунівської спеціалізованої школи-інтернату підготували та передали волонтерами учні 6-А, 6-Б, 8-Б класів нашого закладу освіти. Співчуття та милосердя  – це риси, які мають бути притаманні кожному. Даруймо ж щасливі миті один одному якомога частіше!

14:18 20.12.2023

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Згідно Указу Президента України від 10 листопада 2006 року № 945/2006, в Україні щорічно 14 грудня відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У бібліотеці закладу учитель історії Тетяна Михайлівна Хотіна  провела для шестикласників інформування про варвинців, які взяли участь у подоланні наслідків катастрофи. Діти мали змогу побачити фото, документи та ознайомитися з подвигом земляків старшого покоління. Виставку літератури для перегляду запропонувала бібліотекар закладу Ольга Миколаївна Майстренко. Нехай же ніколи не повторюються подібні трагедії!

10:02 14.12.2023

Ой хто, хто Миколая любить, ой хто, хто з Миколаєм дружить!

Початок грудня завжди проходить в  очікуванні Святого Миколая, свята Різдва та Нового року. А цьогоріч свято Миколая було незвичним, бо відзначали його 6 грудня, разом із Днем збройних сил України! П'ятикласники з класними керівниками  Шукай Надією Андріївною та Небрат Наталією Валеріївною підготувати чудове свято "Ой хто, хто Миколая любить, ой хто, хто з Миколаєм дружить!". В урочистій атмосфері учні 4-6 класів із піснями та хороводами провели час. А учасники святкового дійства: Миколай та Захисник почули наші прохання й молитви  про єдиний і такий необхідний подарунок - Перемогу!  Усі учасники бажали людям здоров'я, злагоди та миру!

13:55 08.12.2023

Ботулізм - небезпечна хвороба!

Вчасно отримана інформація часто допомагає запобігти небезпеці. Тому сьогодні гостею в нашому закладі освіти була завідувачка Варвинського відділення ДУ "Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" Науменко Алла Володимирівна. Тематичний урок із учнями щодо причин інфікування, симптомів і профілактики ботулізму та бесіди з учителями й працівниками шкільної їдальні допоможуть убезпечитися від цієї підступної інфекційної хвороби. Проінформовані - значить підготовлені!

16:00 07.12.2023

Ой хустина, хустиночка мережана, шита…

Впродовж століть хустка уособлює для кожної людини Україну, дім, родину. Це невід’ємна частина національної культурної спадщини. Поважаймо, зберігаймо традиції, бо вони – генетичні скарби нашого народу.

14:48 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень