A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мова – духовний скарб нації

Щорічно 21 лютого наша країна разом з усім світом відзначає День рідної мови. З нагоди цієї події учні 9-Б класу разом зі своїм класним керівником Никоненко Т.П. та вчителем української мови й літератури Бойко В.Д. провели  урочистий захід, на якому учні доторкнулись до краси  й величі української мови, закликали гордитись тим, що вони живуть на такій чудовій і мальовничій землі, а Валентина Дмитрівна спонукала всіх учнів до створення у їхніх душах світлиці, в якій вони зберігатимуть найцінніший скарб – РІДНУ УКРАЇНСЬКУ МОВУ.

16:19 21.02.2024

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні - День пам'яті Героїв Небесної Сотні. У цей день ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя під час подій Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України. Небесна Сотня стала прикладом мужності та звитяги для теперішніх героїв російсько-української війни, які гідно захищають територіальну цілісність України, утверджуючи право людини на вільне життя.

09:00 20.02.2024

Пліч-о-пліч з Перемогою!

16-17 лютого у спортивному комплексі ім. М.О. Галушки проходив ІІ етап Всеукраїнських шкільних ігор «Пліч-о-пліч». Команда нашого закладу освіти «Австралійський крокодил» - активний учасник усіх видів спорту цих змагань. І наполеглива праця забезпечила гарний результат: перші місця з баскетболу та волейболу серед хлопців і дівчат, друге місце з футзалу серед хлопців. Усі учасники наших команд показали високу майстерність, сміливість, рішучість, силу волі, безкомпромісність і отримали грамоти, солодкі призи та  позитивні емоції. Переможці з баскетболу та волейболу будуть представляти  Варвинську громаду на ІІІ етапі Всеукраїнських змагань у квітні в м. Прилуки. Вітаємо всіх учасників та бажаємо гідно представити наш освітній заклад на змаганнях, чесно вибороти перемогу! Ми пишаємося вами!!!

09:44 19.02.2024

День Єднання

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає і оберігає Україну. Найбільша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!

14:52 16.02.2024

Ціна чужої війни

О, Україно, ніжно пригорни усіх живих синів своїх, як мати, щоб ми уже не бачили війни, не чули щоб ніколи звук гармати...

13:59 15.02.2024

Подаруй бібліотеці книгу!

Нещодавно в ліцеї проходила акція "Подаруй бібліотеці книгу". До акції доєдналися  учні, батьки та педагоги нашого закладу. ДЯКУЄМО всім, хто долучився, а особливо учням 4-А та 4-Б  класів за поповнення бібліотечної колекції. Дарування - це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Як добре, що у такий важкий для нас і нашої країни час, є небайдужі люди, які, виявивши свою добру волю, поповнили фонд нашої бібліотеки. Ми щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, цінні для нашого бібліотечного фонду, адже впевнені - вони знайдуть свого читача, стануть важливою частинкою бібліотеки і принесуть задоволення учням нашого ліцею.

11:48 15.02.2024

Онлайн-варта України - проєкт "Брама"

Війна в нашій країні відбувається  на полі бою та в інформаційному просторі. Несвідоме споживання інформації, недостатній рівень інформаційної грамотності стали передумовами спільної для всіх українців проблеми – засилля ворожої пропаганди та фейків. Дезінформація в мережі негативно впливає на свідомість людей, хід війни в цілому, тому користувачі мережі Інтернет мають завжди бути обачними та вміти розпізнавати фейки, пропаганду, дезінформацію. БРАМА - це  синергія громадян, приватного й державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Стати частиною проєкту «BRAMA» легко, його діяльність направлена на захист медіапростору  від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації,  протиправного й забороненого контенту. Також метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців, зменшення впливу пропаганди на суспільство та популяризація безпечного поводження в мережі інтернет.  Приєднатися до команди кібервійська можна за посиланням: https://t.me/+uhuMFjDH7lljM2Ey 

12:58 13.02.2024

Тиждень безпечного інтернету

9 лютого світова спільнота відзначала День безпечного Інтернету. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного Інтернет-простору для користувачів. 7-14 лютого в ліцеї було проведено уроки для учнів із метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет, відповідальне та позитивне використання цифрових технологій.

14:31 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень