A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Замовлення посібників для учнів 1 класу

Від підручників — звичайних і стандартних засобів освіти — значною мірою залежать знання дітей, тож робимо замовлення посібників, розвиваємось і допомагаємо один одному, особливо в цей складний для всіх час.

12:45 22.12.2023

Всеукраїнська шкільна ліга «Пліч-о-пліч»

Рух є важливим чинником формування здорової особистості. Тож фізичну активність здобувачів освіти у закладі та за його межами завжди стимулюємо й підтримуємо. Вихованців залучено до різних спортивних заходів. Всеукраїнська шкільна ліга «Пліч-о-пліч» об’єднала команди для участі у змаганнях із різних видів спорту: футзалу (учні 4-6 класів), баскетболу (8-9), волейболу (7-9). Змагання проведено з урахуванням безпекових умов для відбору дітей у збірні команди закладу освіти та подальшої участі в другому етапі змагань. І, звичайно, для корисного проведення часу після навчання. 

10:58 22.12.2023

Бути щедрими на добро

Передноворічні дні приносять відчуття казки та дива, завжди бажані для дітлахів. Щороку небайдужі люди дарують радість дітям, які живуть спільною родиною дитячого будинку й найбільше потребують уваги та допомоги. Святкові подарунки для вихованців Яблунівської спеціалізованої школи-інтернату підготували та передали волонтерами учні 6-А, 6-Б, 8-Б класів нашого закладу освіти. Співчуття та милосердя  – це риси, які мають бути притаманні кожному. Даруймо ж щасливі миті один одному якомога частіше!

14:18 20.12.2023

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Згідно Указу Президента України від 10 листопада 2006 року № 945/2006, в Україні щорічно 14 грудня відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У бібліотеці закладу учитель історії Тетяна Михайлівна Хотіна  провела для шестикласників інформування про варвинців, які взяли участь у подоланні наслідків катастрофи. Діти мали змогу побачити фото, документи та ознайомитися з подвигом земляків старшого покоління. Виставку літератури для перегляду запропонувала бібліотекар закладу Ольга Миколаївна Майстренко. Нехай же ніколи не повторюються подібні трагедії!

10:02 14.12.2023

Ой хто, хто Миколая любить, ой хто, хто з Миколаєм дружить!

Початок грудня завжди проходить в  очікуванні Святого Миколая, свята Різдва та Нового року. А цьогоріч свято Миколая було незвичним, бо відзначали його 6 грудня, разом із Днем збройних сил України! П'ятикласники з класними керівниками  Шукай Надією Андріївною та Небрат Наталією Валеріївною підготувати чудове свято "Ой хто, хто Миколая любить, ой хто, хто з Миколаєм дружить!". В урочистій атмосфері учні 4-6 класів із піснями та хороводами провели час. А учасники святкового дійства: Миколай та Захисник почули наші прохання й молитви  про єдиний і такий необхідний подарунок - Перемогу!  Усі учасники бажали людям здоров'я, злагоди та миру!

13:55 08.12.2023

Ботулізм - небезпечна хвороба!

Вчасно отримана інформація часто допомагає запобігти небезпеці. Тому сьогодні гостею в нашому закладі освіти була завідувачка Варвинського відділення ДУ "Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" Науменко Алла Володимирівна. Тематичний урок із учнями щодо причин інфікування, симптомів і профілактики ботулізму та бесіди з учителями й працівниками шкільної їдальні допоможуть убезпечитися від цієї підступної інфекційної хвороби. Проінформовані - значить підготовлені!

16:00 07.12.2023

Ой хустина, хустиночка мережана, шита…

Впродовж століть хустка уособлює для кожної людини Україну, дім, родину. Це невід’ємна частина національної культурної спадщини. Поважаймо, зберігаймо традиції, бо вони – генетичні скарби нашого народу.

14:48 07.12.2023

Хустку, хустинку жовту і синю носить сьогодні вся Україна!

Днем української хустки визначено 7 грудня. Уперше його відзначили у 2019 році, з того часу святкують щорічно. У цей день жінки та дівчата одягають хустки, проводять майстер-класи з правильного зав’язування й носіння української хустки, поширюють флешмоби та фото у соціальних мережах, відвідують тематичні фотосесії. У давнину хустка символізувала оберіг, була обов’язковою для носіння заміжніми жінками. Святкування та флешмоб української хустки започаткували у Вінниці. 2020 року встановлено національний рекорд: міжнародний флешмоб впродовж доби. Cвято набуває поширення і за кордоном, адже багато українок вимушено полишили рідні домівки.

08:02 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень