A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Радіодиктант національної єдності-2023: пишемо разом!

Радіодиктант національної єдності – щорічний флешмоб, який проводять у День української писемності та мови. У 2023 році це свято приурочене до Дня пам'яті Нестора Літописця, який відзначатимуть 27 жовтня. Учні нашого закладу освіти сьогодні також долучилися  до найбільшого україномовного флешмобу: Радіодиктанту національної єдності – 2023.

11:52 27.10.2023

Сильні духом діти

Волонтерська робота - одне з головних занять учнів освітнього закладу. Діти охоче пропонують та втілюють у життя ідеї для досягнення єдиної мети. Маленькими кроками наближаємо Перемогу!

15:55 25.10.2023

Всеукраїнські змагання "Cool Games"

16 жовтня на базі Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи проведено Всеукраїнські змагання серед школярів «Cool Games» ІІ дивізіон у віковій групі 2010-2012 р.н. Учасниками були понад 100 школярів із десяти територіальних громад області. В основу змагань покладено колову систему, тож кожен із учасників мав змогу проявити себе в усіх естафетах змагань. Вітаємо з почесним п’ятим місцем учасників від нашого закладу: Василенка Максима, Зуб Аліну, Тарасенка Ярослава, Небрат Софію, Тупіку Ігоря, Скрипку Єву! Так тримати!

13:57 18.10.2023

Всесвітній день хліба (World Bread Day)

Всесвітній день хліба (World Bread Day) відзначають щорічно 16 жовтня. Тож учні 4—А класу, разом із класним керівником Ярмоленко О. М., провели «Свято хліба». Діти переглянули виставку хлібобулочних виробів, говорили про цінність і походження хліба, його значення для людини, відгадували загадки, грали в дидактичні ігри: «Від зернини до хлібини», «Обрядовий хліб» , «Як хліб на стіл прийшов», згадували прислів’я про хліб.

14:07 16.10.2023

Безпека життєдіяльності з Лунтиком

Дитинство має бути щасливим і безпечним. У реаліях сьогодення особливо важливими є позитивні емоції, які отримали школярі від перегляду вистави Чернігівського лялькового театру «Пригоди Лунтика» в актовій залі нашого закладу освіти. Ігри, танці, флешмоби з ростовими ляльками та вистава з ляльками-рукавичками щодо безпеки життєдіяльності подарували дітям яскраві враження, приємні моменти та корисні знання. Дякуємо акторам за виставу та ЗСУ за можливість її подивитись.

11:30 13.10.2023

Вірю в майбутнє твоє, Україно!

З 1 до 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек щорічно проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Із непохитною вірою в перемогу України та усвідомленням руйнівних наслідків війни цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувається під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!». Україна!.. Це слово з глибокою шаною й гордістю промовляють справжні сини та доньки України. Україна — це історія народу, який упродовж багатьох років боровся за свою свободу й незалежність. Учні 3-А класу (класний керівник Волох Л.П.) намалювали малюнки на тему «Україна в майбутньому очима дітей». Школярі втілили свої мрії, малюючи Україну квітучою, процвітаючою країною, без війни, горя та сліз.

13:12 12.10.2023

Поліцейський офіцер громади - бажаний гість у закладі

Сьогодні надто актуально виступає проблема зростання правопорушень серед молоді. Тому поліцейський офіцер громади Юрій Миколайович Борсук зустрівся з п’ятикласниками закладу для роз’яснювально-профілактичної бесіди щодо вчинення правопорушень у дитячому середовищі. У ході зустрічі з учнями було обговорено поняття «булінг»; з’ясовано його види, форми. Здобувачам освіти наголошено на недопущенні жорстокості та насилля серед дітей, нагадано про відповідальність за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень неповнолітніми, роз’яснено права та обов’язки учнів. Діти ставили ряд питань, на які отримали відповіді, потримали в руках кайданки, поміряли бронежилет і каску, оглянули поліцейське авто. Висловлюємо щиру подяку за надану інформацію та чекаємо на нову зустріч!

10:37 12.10.2023

На захисті України

Ой і жорстоке це слово війна і найстрашніше в житті… Саме такими словами було розпочато зустріч учнів 10-11 класів  нашого закладу освіти з воїном-захисником Євгенієм Бойком ( з Полтавщини). Діти захоплено слухали про  мужніх захисників України, про те, як побороти страх,  чому не потрібно ігнорувати повітряні тривоги, навіщо вивчати мову, географію, історію та математику. Діалог проходив у дружній  та невимушеній обстановці. Євгеній про серйозні речі розповідав просто, доступно, цікаво. Насамкінець було вручено подарунки, які вже поїхали на передову разом із нашим сміливцем.

13:23 11.10.2023

Спорт, що об'єднує!

Сьогодні одним із пріоритетних напрямків є залучення здобувачів освіти до фізичної культури та здорового способу життя. Тож у нашому закладі було проведено військово- патріотичні змагання до  "Дня захисника і захисниць України". Участь брали юнаки 8-11 класів. Змагалися з таких видів: біг на 60м – переможець Чернецький Арсеній, стрибки у довжину - Пирень Сергій, підтягування на високій перекладині -Тупіка Ігор, метання малого м'яча на дальність - Пирень Сергій, біг на 1000 м - Чернецький Арсеній. У загальному заліку переможцем змагань став Чернецький Арсеній, друге місце - Пирень Сергій, а почесне третє у Здоровця Назара. Усі учасники змагань показали високий рівень підготовки, мотивацію, волю до перемоги! Так тримати!

11:34 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень