A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Квітка бажань

Бажання мають здатність здійснюватись, якщо їх часто загадувати. Діти нашого пришкільного табору "Веселка" знають цю закономірність, тому створили аж 8 квіток з бажаннями. Як гадаєте, яке бажання зустрічалось найчастіше?

15:32 06.06.2023

Аквагрим у "Веселці"

Цікаві розваги пришікльного табору продовжуються... Сьогодні діти перевтілювалися у неймовірних казкових персонажів за допомогою аквагриму. Леви, єдинороги, патріотичні символи, рослинний орнамент з'являлись на обличчях дітлахів

15:25 06.06.2023

День у русі!

Минули вихідні, з чудовим настроєм на самокатах, роликах, скейтах діти мчать до пришкільного табору. Сьогодні - день у русі. Стадіон підкоримо!

14:14 05.06.2023

Українські обереги у пришкільному таборі "Веселка"

Табір відпочинку- це завжди свято! А пришкільний табір відпочинку- подвійне свято, адже діти пізнають учителів з іншого боку. Вони не лише вимогливі викладачі, а й веселі та завзяті "вожаті". Можуть і у футбол пограти, і показати майстер-клас: як виготовити українські обереги з підручних матеріалів.

17:25 02.06.2023

Початок роботи пришкільного табору «Веселка» у День захисту дітей

Сьогодні особливий день- День захисту дітей та перший день роботи табору з денним перебуванням "Веселка" на базі нашого закладу освіти. Розпочався він урочисто та весело. В одязі, аксесуарах дітей і вчителів переважав колір дня - жовтий. Це колір сонця, радості, доброти. Діти усіх загонів табору  були учасниками конкурсу малюнків на асфальті "Малюємо Перемогу". Кожен загін отримав грамоту за участь та символічні "веселкові" гроші, які можна буде обміняти на призи. Діти були щасливі та задоволені, чекають на зустріч завтра.

16:43 01.06.2023

Спортивне свято "Тато, мама, я - спортивна сім'я"

Спільні справи у дружньому родинному колі завжди приносять позитивний результат. Не є винятком спортивні змагання «Тато, мама, я - спортивна сім’я », в якому взяли участь п’ятикласники разом зі своїми батьками. Спортивні естафети та конкурси були спрямовані на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та навичок дітей. Родини показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння. Всі  команди були налаштовані на перемогу. Класний керівник П’ятниця Валентина Анатоліївна та вчитель фізичної культури Тупіка Олександр Миколайович доклали зусиль для створення дружної та позитивної атмосфери. Спортивний захід подарував енергію, бадьорість і наснагу всім учасникам. Бажаємо  учасникам і глядачам завжди бути здоровими, спортивними та дружними!

10:39 25.05.2023

Інтелектуально-розважальний конкурс юних біологів

 Інтелектуальні ігри - невід'мна частинка шкільного життя. Цікавою та захоплюючою була гра «Хай квітне українська земля!» , яку провели  Шукай Надія Андріївна і  Небрат Василь Іванович для шестикласників. Це захід, який сприяв формуванню в учнів почуття прекрасного, розвивав пізнавальну активність. Глядачі отримали задоволення, безліч якравих емоцій, а учасники  змагань, крім того, були нагороджені солодкими призами. 

10:05 25.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень