A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

8 травня – День пам’яті та перемоги над нацизмом

8 травня – День пам’яті та перемоги над нацизмом. Сумна і важлива дата, яка має нагадати всім нам про необхідність збереження миру на планеті та недопустимість збройних конфліктів. Тож цього дня у класних колективах  і бібліотеці закладу освіти проведено тематичні заходи, адже варто завжди пам'ятати минуле заради майбутнього.

15:44 08.05.2023

Екорух "Хто, як не ми"

Сьогодні у нашому закладі освіти стартувала акція зі збору пластику. Це сталося не випадково, адже спостережливі та допитливі діти цікавляться куди зникає сміття? Чому його іноді називають відходами чи сировиною для вторинної переробки? Які можливості для відправки на переробку доступні для нас та з якими категоріями відходів? На деякі питання здобувачі освіти знайшли відповіді та створили Еко-рух "Хто, як не ми" і, звичайно, з дуже вигідними умовами. 

14:54 08.05.2023

Військово-патріотичне змагання "До Дня пам'яті та примирення"

8 травня 2023 року Україна разом Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні. Тож у нашому закладі було проведено військово- патріотичні змагання "До  Дня пам'яті та примирення ". Участь брали учні 7-х класів. Змагалися з таких видів: біг на 60м - переможець Борсук Ігор, стрибки у довжину - Тупіка Ігор, підтягування на високій перекладині- Тупіка Ігор, метання малого м'яча на дальність - Пічик Артем, біг на 1000 м - Борсук Ігор. У загальному заліку переможцем змагань став Тупіка Ігор, друге місце -Борсук Ігор,  а почесне третє у Мащенка Руслана. Усі учасники змагань показали високий рівень підготовки, мотивацію, волю до перемоги! Так тримати!

13:21 08.05.2023

Спорт – запорука здоров’я української нації

Сьогодні одним із пріоритетних напрямків є залучення здобувачів освіти до фізичної культури та здорового способу життя. Тож у нашому закладі було проведено військово- патріотичні змагання "Майбутній захисник". Участь брали юнаки 9-11 касів. Змагалися з таких видів: біг на 60м - переможець Здоровець Назар, стрибки у довжину - Александрів Олексій, підтягування на високій перекладині- Гадельшин Владислав, метання малого м'яча на дальність - Пирень Сергій, біг на 1000 м - Гадельшин Владислав. У загальному заліку переможцем змагань став Гадельшин Владислав, друге місце - Пирень Сергій, а почесне третє у Здоровця Назара. Усі учасники змагань показали високий рівень підготовки, мотивацію, волю до перемоги! Так тримати!

08:46 08.05.2023

Вибори Президента учнівського самоврядування

Сьогодні у закладі освіти історична подія. Здобувачі освіти та педагоги мали можливість обрати Президента учнівського самоврядування. Претендентів на пост було два: Клименко Ірина, учениця 8-Б класу та Зєвако Інна, учениця 10-а класу. Вони - активні учасники освітнього процесу та мали гідну передвиборчу програму.

14:00 04.05.2023

Міжнародний день протидії булінгу

В останні роки  у світі залишається критичною проблема насилля і, зокрема, булінгу та проявів агресії до особистості з метою її принизити. Сотні мільйонів дітей та молодих людей у кожному куточку планети страждають від їх проявів з боку інших людей – сторонніх і навіть рідних.  Насилля в сім’ї, цькування в школі, агресія в соціальних мережах – теми, які люди воліють оминати під час розмови. Проте проблема від цього аж ніяк не зменшується, і все частіше ми спостерігаємо невтішні наслідки ігнорування насилля у суспільстві. Тому, щоб унеможливити факти жорстокої поведінки, у нашому закладі освіти постійно проходять заходи із запобігання та протидії булінгу.

12:52 04.05.2023

Олімпіада з математики як один із ефективних методів пошуку ініціативних та обдарованих здобувачів освіти

Математик ніколи не скаже: «Це правильно, тому що так вважає хтось». У математиці кожне твердження має бути логічно доведено. Ця наука розвиває логічне мислення, тому незалежно від необхідності її прямого застосування цей предмет повинні вивчати всі.

08:55 04.05.2023

Географічний брейн-ринг

Виховні заходи, які проходять не за комп'ютером,  діти чекають з нетерпінням.  Тому і брейн-ринг з географії, присвячений 250-річчю від дня народження мандрівника, навколосвітнього мореплавця, нащадка українського старшинського козацького роду, уродженця Ніжина Юрія Лисянського пройшов із семикласниками та вчителями географії Небратом Василем Івановичем і Приліпко Тетяною Андріївною у позитивній атмосфері інтелектуальної боротьби команд. Учні та глядачі отримали задоволення, безліч якравих емоцій. А учасники змагань нагородженні солодкими призами. 

12:16 03.05.2023

Захисники вдячні за допомогу!

Керівник гуртка вокального співу закладу Мащенко О.І., а також земляки:  Лазоренко В.В., Кропива С.О., Очередько Є.А. щиро вдячні за донати на придбання авто для виконання бойових завдань. Разом - до Перемоги!

11:21 01.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень