A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Варвинський ліцей №2" Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Безкоштовні психологічні онлайн-консультації підліткам і молоді

БО «Тінерджайзер» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розпочали спільний проєкт, що має на меті надати 50 000 безкоштовних  психологічних онлайн-консультацій підліткам та молоді з усієї України. Усі консультації є індивідуальними та надаються онлайн на сайті https://tenergizer.org, телефоном або через чат у зручному для клієнта месенджері. Звертайтесь, якщо комусь потрібно.

15:00 27.11.2023

Дерево життя і творчості Ольги Кобилянської

27 листопада українці вшановують 160-ліття від дня народження майстрині прози, учасниці жіночого руху, громадської діячки, патріотки й однієї з найосвіченіших  жінок свого часу – Ольги Юліанівни Кобилянської. Учні 9-Б класу разом із учителем Бойко В.Д. долучилися до створення Дерева життя і творчості української письменниці.

13:01 27.11.2023

16 днів проти насильства

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства".  Вона покликана покращити розуміння та обізнаність людей усього світу про форми насилля та сприяти створенню вільного соціального простору, особливо в умовах війни, коли росія чинить тотальне насилля над українцями.  Здобувачі нашого освітнього закладу долучилися до акції підтримки та доклали зусиль щодо обізнаності з даної проблеми.

14:28 24.11.2023

Ми теж прагнемо Перемоги!

А тому долучилися до волонтерства. Лущимо горіхи для відправки на фронт і виготовлення енергетичних батончиків захисникам. Учителі, працівники закладу, школярі приносять з дому зерна горіха. Дякуємо всім, хто долучається! До спільної Перемоги! 

12:18 24.11.2023

25 листопада- Міжнародний день боротьби проти насильства над жінками

Цього ж дня розпочинається Міжнародна акція «16 днів проти насильства», яка була ініційована Першим всесвітнім інститутом жіночого лідерства у 1991 році. Метою її проведення  є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насилля в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. А також активізація партнерського руху органів влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насилля в сім’ї та захисту прав жінок.

11:11 24.11.2023

Творити добро тут і зараз

Добрі справи завжди приносять позитивний результат, а люди, які дарують їх навколишнім, отримують незабутні емоції. Волонтерство – одна з найважливіших справ, у якій ми віднаходимо відновлення, й завдяки якій ділимось теплом із ближніми – тими, з ким працюємо щодня задля спільної мети. Вчителі, учні, небайдужі українці щодня допомагають наближати Перемогу посильними справами. Тетяна Андріівна Приліпко, яка з перших днів повномасштабного вторгнення долучилася до волонтерської діяльності у нашому закладі освіти, здійснює  інформаційну роботу щодо значення допомоги та підтримки воїнів під час освітньої діяльності й проводить уроки волонтерства.  Беручи участь у проєкті Міністерства освіти і науки України спільно з Міністерством молоді та спорту, ГО: «Українська Волонтерська Служба», «Рух Олександра Педана "JuniorS"», за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні провела урок «Творити добро тут і зараз», використовуючи матеріали, надані керівниками проєкту та демонструючи учням вироби учителів-волонтерів закладу.  Не важливо, чи ми втілюємо щось маленьке, чи масштабне, кожен і кожна з нас має значення у цій війні. Наша Перемога складатиметься з мільйонів «нас», де кожне «я» — однаково цінне й важливе.

14:51 23.11.2023

Голодомор: говоримо сьогодні, пам’ятаємо завжди

Сторінки історії нашої держави необхідно знати кожному та пам’ятати завжди. Сьогодні шестикласники з Ольгою Миколаївною Майстренко говорили про  наймасштабніший штучний Голодомор,  організований радянською владою у 1932 – 1933 роках. Цьогоріч виповнюється 90 років із тих трагічних подій, тож учні, переглянувши документальний фільм «Червоне намисто», виготовили Незабудки Пам’яті, об’єднавши їх у панно на карті України. Запалена свіча своїм вогнем огорнула пам’ять людей, які втратили життя під час Голодомору, а коровай, розділений між учнями, був особливо смачним.

12:38 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень